Rullerens guide til de skrå bredder...

 
  • ”Skal vi gå et sted og spise?
  • ”Ja, god idé – men da må vi gå et sted hvor jeg kommer inn med den elektriske rullestolen.”
  • ”Ja selvfølgelig – har du noen gode forslag?”
  • ”Ehh….?!”

Er det andre som har blitt tomme i blikket når de har fått dette spørsmålet? Hjernen vrir seg, magen rumler og lysten på en kald kjørepils på det rette utestedet blir bare større og større. Problemet er bare at du kommer ikke på noen fornuftige forslag til steder det går an å rulle rett inn.

Vi har i alle fall ergret oss lenge over at det ikke finnes noen ordentlig oversikt over steder man kommer inn med elektrisk rullestol i Tigerstaden. Derfor var det bare én ting å gjøre – lage vår egen Oslo-guide.


 Meny:

Oslos skrå bredder

Utkantnorges skrå bredder

Wheel the World

 

 

 

Foreløpig har vi konsentrert oss om en oversikt over steder hvor man kan spise, drikke eller danse ut i de små timer om man skulle få lyst til det. Stedene varierer fra den bruneste brune til det hippeste hippe – og de fleste prisklasser er representert. Mange steder ligger i sentrum, men også de litt lenger ute i periferien er tatt med. Kanskje var det flere enn du faktisk trodde? Etter hvert kommer det muligens flere steder og lister over andre byer også. Det kommer an på dere som bor der…
 

Siden gjennomtrekken i Norges utelivsbransje er temmelig stor, kan vi ikke gå god for at de opplysningene vi tilbyr på disse sidene er korrekte. Dere entrer de skrå bredder på eget ansvar. God fornøyelse!

Send oss gjerne tips!